Trouwen in de Heemtuin, ga jij voor groen?

Trouwen in de natuur, met natuurproducten en vers geplukte bloemen.

Trouwen is voor iedereen een bijzondere maar ook zeker een unieke dag. Geen enkele bruiloft is en zal hetzelfde zijn en dat willen we graag zo houden. Net als elk bruidspaar heeft ook elke trouwlocatie haar eigen charmes en unieke kenmerken. Wat maakt de Heemtuin uniek? Dat ga ik jullie vertellen!

De heemtuin als trouwlocatie

De heemtuin als trouwlocatie;

√ Binnen en Buiten locatie

√ Ceremonielocatie inclusief prieel

√ Feestzaal

√ Natuur en Natuurproducten

√ Kindervermaak

√ Uitgebreide creatieve mogelijkheden

√ Unieke fotolocatie

Uiteindelijk hebben we hier een unieke verzameling met een uitstekende basis voor iedere bruiloft. Naast trouwen in de groente en kruidentuin kun je hier ook trouwen aan het water. De Kas is geschikt als feestlocatie waardoor je de sfeer van de natuur zelfs bij een knalfeest behoudt. Groen trouwen, dat kan hier!

1. Gelukkige weddingplanner

Of je je bruiloft nu zelf organiseert of dit overlaat aan iemand anders, als weddingplanner wordt je enorm blij van deze locatie. Met regen of met een stralende dag, deze locatie biedt ruime mogelijkheden.

2. Creatviteit op de vrije loop

Houdt je ervan je styling tot in de detail goed te regelen? Bij de Heemtuin geven ze je deze ruimte en helpen ook graag een handje mee waar dit mogelijk is. Bij de houtbewerking maken ze zelfs de meest te gekke en unieke items die passen op jullie bruiloft!

3. De voorbereidingen

Moet je veel klaarzetten, doe je dit liever rustig aan of wil je graag alles optijd klaar hebben staan? Bij de Heemtuin mag je o.b.v. beschikbaarheid je spulletjes alvast klaar zetten en beginnen met de styling.

4. Relaxte bruiloft

Omdat je alles al klaar hebt staan, kun je de bruiloft lekker relaxed beginnen!

Heemtuin Muntendam

Gaan jullie voor groen?

Willen jullie graag groen trouwen, in de natuur? Dan is deze locatie zeker een aanrader om eens te bekijken! Bekijk hier de website van de Heemtuin.

Willen jullie trouwen in de natuur maar zoeken jullie een locatie dichter bij? Willen jullie graag meer informatie over de ideale trouwlocatie? Of hulp bij de styling van de trouwlocatie? Vraag Varonie Weddings dan gerust om Advies.

Meer vinden over Trouwen in Noord Nederland? #TiNN #TrouweninNoordNederland bekijk onze Facebookpagina eens!

 

 

 

 

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *