Diensten

Gelijk naar de mogelijkheid die het beste bij jullie past? 

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Zijn jullie het koppel dat de organisatie graag zelf in handen wil houden maar op jullie trouwdag zorgeloos wil genieten? 

Samen zetten we de puntjes op de i en stellen we het draaiboek op. Zo hoef je je vrienden of familie niet meer te vragen of ze deze belastende taak op zich willen nemen!

Lees meer.

patrick en janina 9

Weddingplanner A-Z

Een bruiloft van A-Z geregeld samen met jullie!  Met een professionele weddingplanner aan je zij, is het organiseren van een bruiloft alleen maar genieten. Ik zoek alles voor je uit en zorg ervoor dat jullie hier niet al je kostbare tijd aan kwijt zullen zijn. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

Met jullie ideeën van jullie bijzondere dag en mijn kennis en creativiteit zorgen we voor een onvergetelijke dag. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Lees meer

_DSC1932

Trouwadvies

Zijn jullie het zelfstandige stel dat alles zelf graag wil regelen voor jullie trouwdag? Maar willen jullie:

-Zeker weten dat overal aan gedacht is?
-Tips over dat ene gedeelte waar jullie maar niet uitkomen?
-Iemand die meekijkt met jullie ideeën en extra input kan geven?

Dan kunnen jullie een adviesgesprek inplannen bij Varonie Weddings. Samen kijken we naar jullie planning en ideeën en zorgen we ervoor dat aan alles is gedacht! Lees hier meer..

Rollei Digital Camera

Trouwen in het buitenland

Zijn jullie het stel dat graag trouwt in het buitenland? Op een prachtig wit strand? Midden in de natuur? In een prachtig kasteel of in dat ene romantische dorpje?

Waarschijnlijk weten jullie al welke plek voor jullie bijzonder is. Hoe fijn zou het zijn als er iemand voor jullie is die de Nederlandse trouwgewoonten kan vertalen wereldwijd! Iemand die weet hoe jullie dag eruit moet gaan zien en dit samen met het land van bestemming kan afstemmen. 

Zo wordt jullie droomreis een reis om nooit meer te vergeten. Wie nemen jullie mee?

Lees meer..